Letar du efter nya utmaningar?

Sandstedt El erbjuder dig möjligheten att arbeta med alla typer av elinstallationer. Läs mer om möjligheten att jobba på ett personligt och kundfokuserat elföretag.

Vi söker alltid kompetent personal som vill arbeta på ett företag där varje medarbetare är en viktig lagspelare mot ett gemensamt mål. Hos oss på Sandstedt El finns stora möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och kompetensområden.

Bli lärling

Vi söker också dig som är intresserad av att bli lärling och få möjligheten att arbeta tillsammans med erfarna elektriker. Efter cirka ett år kan du avlägga branschprovet och bli certifierad elektriker. Därefter finns stora karriär- och utvecklingsmöjligheter. Om du vill bli lärling hos oss ser vi att ska du ha läst elprogrammet på gymnasiet med inriktning elteknik, eller motsvarande.

Dennis Lindberg, på bilden ovan, började för 15 år sedan som lärling hos oss på Sandstedt El. Idag arbetar Dennis som projektledare.

Möjligheterna att utvecklas i en trygg och stabil organisation som ser individens värde tror jag skiljer oss mot andra företag. Jag tror att det är därför jag inte är ensam om att ha arbetat länge på Sandstedt El, menar Dennis.

Kontakta oss

Kontakta oss så berätta vi mer om möjligheterna att arbeta hos oss på Sandstedt El. Eller skicka direkt in ditt CV och personliga brev. Du kan också läsa mer om våra lediga tjänster.

Välkommen till oss på Sandstedt El.