Samarbetspartners

Vi arbetar nära våra kunder och våra samarbetspartners. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som en kund en helhetslösning, från idé till färdig lösning.

Vi gör de bästa jobben när kundrelationen är nära och vi får möjlighet att se helheten. Det ger både bättre lösningar och sparar pengar. Vi har samarbetspartners och leverantörer inom alla fyra tjänsteområdena, som kompletterar oss när jobben är större eller mer komplicerade. Ingen onödig kostnad förrän den behövs. Det gynnar alla!

ELKO

ElkoELKO har producerat elinstallationsmaterial i över 70 år, och har hela tiden varit med om att leda utvecklingen i branschen. Vi på Sandstedt El är även en BoPartner till ELKO. Läs mer nedan och genom att klicka på bilden nedan. Elko

Belid

BelidBelid är ett svenskt företag som tillverkar belysning för hem, hotell, konferens och offentlig miljö. Företagets fokus är designad armatur i kombination med tekniskt innovativa lösningar.

Hide-a-lite

Hide-a-liteHide-a-lite utvecklar och säljer LED-belysning, spotlights, downlights, dimmers och drivdon, transformatorer, fiberoptik och utomhusbelysning av högsta kvalitet.

Norlys

Hide-a-liteNorlys tillverkar belysning för privata hem och trädgårdar samt offentlig miljö. Både moderna och klassiska armaturer finns i sortimentet.

Plejd

PlejdPlejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation.

Exempel på andra företag vi samarbetar med: