Sandstedt ElFår man ha roligt på jobbet? För oss är det hela poängen.

Får man ha roligt på jobbet? För oss är det hela poängen.

Vår kompetenta och engagerade personal är nyckeln till våra framgångar och därför arbetar vi intensivt med att utveckla våra medarbetare och attrahera nya talanger. Är du vår nästa elektriker?

Mikael Wikell

Vi vill ge människor en möjlighet att utvecklas

Vi vill bidra med arbetstillfällen och tillväxt i lokalsamhället och driver ett nära samarbete med kommuner, näringslivsbolag och yrkesutbildningar för att stärka kompetensförsörjningen inom vår bransch. Läser du till elektriker på gymnasienivå eller vuxenutbildning?

Tveka inte att kontakta oss inför din praktik. Eller är du redan yrkesverksam elektriker som känner att det är dags att ta nästa steg. Hör av dig!

Vi är måna om att alla våra medarbetare får chansen att utvecklas i sitt yrke och växa med ansvaret. Alla behöver inte kunna allt – hos oss på Sandstedt El är vi måna om att stötta varandra och dela med oss av våra kunskaper.

Välkommen till oss.

Mikael Wikell om arbetsplatsen där alla får en chans

Här på Sandstedt El får alla en chans, och man får också möjlighet att anpassa sina arbetsuppgifter i takt med att livet förändras eller att man vill ha nya utmaningar.
Mikael Wikell, Elektriker Service, Jönköping

Patrik Sandstedt om ett riktigt framtidsyrke

Vårt samarbete med skolan är en framtidsfråga. På det sättet kan vi bidra med vår kunskap i utbildningarna samtidigt som vi skapar intresse för jobbet. Elektriker är ett framtidsyrke och det kommer alltid att behövas folk som kan ny teknik – vi utvecklas hela tiden!
Patrik Sandstedt, VD Sandstedt El

William Karlsson om att ha kul på jobbet

Jag har jobbat på Sandstedt El i snart två år. Det började med praktik när jag gick på gymnasiet och flöt över till fast anställning direkt efter studenten. Det gick nästan oförskämt enkelt! Mitt råd till dig som vill ha praktik eller jobb här är att vara engagerad, och positiv – och att visa att du verkligen vill jobba just hos oss.
William Karlsson, Elektriker Entreprenad, Nässjö