Sandstedt ElFår man ha roligt på jobbet? För oss är det hela poängen.

Får man ha roligt på jobbet? För oss är det hela poängen.

Vår kompetenta och engagerade personal är nyckeln till våra framgångar och därför arbetar vi intensivt med att utveckla våra medarbetare och attrahera nya talanger. Är du vår nästa elektriker?

Mikael Wikell

Elinstallatören som inte är som alla andra

I en konservativ bransch vill vi på Sandstedt El vara en elektriker som möter våra kunder med hög tillgänglighet och servicegrad. Vi drivs av en naturlig nyfikenhet på ny teknik som kan ge våra kunder en enklare och mer hållbar vardag, nu och i framtiden.

Sandstedt El är en helhetsleverantör av installationer för företag och privatpersoner. Vi jobbar både med stora entreprenader för ny- och ombyggnation, bostadsrättsföreningar och med den lilla villan. Poängen är att vi som elektriker kan det mesta inom installationer – från el, larm, kameraövervakning och åskskydd till laddboxar och solceller.

Vi vill vara den lilla elektrikern men när det kommer till kvalitet, kompetens och kapacitet kan vi slåss med jättarna, men i själ och hjärta kommer vi alltid att vara lokala. Närheten är viktig och vi vet att våra kunder gillar att jobba med projektledare och elektriker som de känner igen och litar på. I 20 års tid har vi varit Nässjöbornas förstahandsval och numer finns vi även i Habo , Jönköping och Vimmerby. Tillsammans är vi ett väl sammansvetsat gäng med runt 60 medarbetare och en gemensam inställning: att kunden alltid kommer först.

Vi vill ge människor en möjlighet att utvecklas

Vi vill bidra med arbetstillfällen och tillväxt i lokalsamhället och driver ett nära samarbete med kommuner, näringslivsbolag och yrkesutbildningar för att stärka kompetensförsörjningen inom vår bransch. Läser du till elektriker på gymnasienivå eller vuxenutbildning?

Tveka inte att kontakta oss inför din praktik. Eller är du redan yrkesverksam elektriker som känner att det är dags att ta nästa steg. Hör av dig!

Vi är måna om att alla våra medarbetare får chansen att utvecklas i sitt yrke och växa med ansvaret. Alla behöver inte kunna allt – hos oss på Sandstedt El är vi måna om att stötta varandra och dela med oss av våra kunskaper.

Välkommen till oss.

Mikael Wikell om arbetsplatsen där alla får en chans

Här på Sandstedt El får alla en chans, och man får också möjlighet att anpassa sina arbetsuppgifter i takt med att livet förändras eller att man vill ha nya utmaningar.
Mikael Wikell, Elektriker Service, Jönköping

Patrik Sandstedt om ett riktigt framtidsyrke

Vårt samarbete med skolan är en framtidsfråga. På det sättet kan vi bidra med vår kunskap i utbildningarna samtidigt som vi skapar intresse för jobbet. Elektriker är ett framtidsyrke och det kommer alltid att behövas folk som kan ny teknik – vi utvecklas hela tiden!
Patrik Sandstedt, VD Sandstedt El