Sandstedt ElInstallationer – För små och stora projekt i hemmet

Installationer – För små och stora projekt i hemmet

Vi utför både små och stora elinstallationer i ditt hem, oavsett om du bor i Habo, Jönköping, Nässjö eller Vimmerby. Självklart svarar vi också för service och underhåll i din privatbostad. En elinstallation behöver ju inte vara ett jätteprojekt. Ibland är det kanske så enkelt att du bara behöver ett extra eluttag, eller hur?

Sandstedt El

Säkra elinstallationer och härlig inspiration för ditt hem i Habo, Jönköping, Nässjö och Vimmerby

Allt handlar ju inte bara om det tekniska. För att du ska trivas i ditt hem under många år framöver så gäller det att tänka till – och vi gör det åt dig. Vi har lång erfarenhet av att planera funktionella och vackra lösningar med eluttag på rätt ställe, wifi som går som tåget och belysning som förhöjer upplevelsen både ute och inne. När du planerar framtiden tillsammans med oss så kan du känna dig trygg!

Ett väldigt smidigt sätt att boka ett framtida uppdrag eller service är att göra en serviceanmälan här på webben. När du fyller i anmälan så autogenererar den ett uppdrag. Jobbet går rakt in i vårt system och tas omhand, samtidigt som det genereras en smart historik som följer upp hela ditt ärende.

Du har koll och vi har koll!

Därför Sandstedt El

Checkmark

Enkelt. Som kund står alltid du och dina önskemål i centrum. Vi skapar en smart och pålitlig lösning som funkar för dig, utan att krångla till det.

Checkmark

Snabbt. Hög tillgänglighet är vårt signum. Vi finns där för dig på vardagar, kvällar och helger. Du når oss via telefon eller webb på det sätt som passar dig bäst.

Checkmark

Personligt. Våra medarbetare sätter kunderna främst. Hos oss möts du alltid av människor som du känner igen och som tar personligt ansvar för sitt uppdrag.