Sandstedt ElElinstallatören som inte är som alla andra

Elinstallatören som inte är som alla andra

I en konservativ bransch vill vi på Sandstedt El vara en elektriker som möter våra kunder med hög tillgänglighet och servicegrad. Vi drivs av en naturlig nyfikenhet på ny teknik som kan ge våra kunder en enklare och mer hållbar vardag, nu och i framtiden.

Elektriker i Jönköping, Nässjö och Habo

Elinstallationer för företag och privatpersoner

Sandstedt El är en helhetsleverantör av installationer för företag och privatpersoner. Vi jobbar både med stora entreprenader för ny- och ombyggnation och med den lilla villan – och självklart kan du ringa till oss även när du ska installera en laddstolpe till din nya elbil eller behöver hjälp med att flytta ett uttag. Poängen är att vi som elektriker kan det mesta inom installationer – från el, larm, kameraövervakning och åskskydd till solceller.

Din elektriker i Jönköping, Nässjö, Habo och Vimmerby

Vi vill vara den lilla elektrikern i Jönköping, Nässjö, Habo och Vimmerby men i det stora formatet. När det kommer till kvalitet, kompetens och kapacitet kan vi slåss med jättarna, men i själ och hjärta kommer vi alltid att vara lokala. Närheten är viktig och vi vet att våra kunder gillar att jobba med projektledare och elektriker som de känner igen och litar på. I 20 års tid har vi varit Nässjöbornas förstahandsval och i över 10 år är vi även hej och du med Habo och Jönköping. Sedan hösten 2021 finns vi även i Vimmerby. Tillsammans är vi ett väl sammansvetsat gäng med runt 60 medarbetare och en gemensam inställning: att kunden alltid kommer först.

Patrik Sandstedt om vår inställning

Nyfikenhet och framtidstro har alltid varit det som driver oss på Sandstedt. Som en modern elektriker vill vi bidra till ett hållbart samhälle för både människor och miljö.
Patrik Sandstedt, VD Sandstedt El

Det är enkelt att få kontakt med oss som elektriker

Din tid är värdefull. Därför har vi många kontaktvägar för dig som vill boka en elektriker. Du kan göra det via bokningsformuläret här på webben eller genom att ringa ett samtal till ditt lokala kontor. Du hittar de olika kontaktytorna i menyn ovan. Välj det sätt som passar dig bäst – vi står på tå oavsett!

Ett gemensamt engagemang för klimatet

Nokalux är en belysningsproducent med tillverkning i Töcksfors i Värmland. Det gör att vi är väldigt flexibla och kan leverera snabbt. Vi har samarbetat med Sandstedt El ända sedan de startade. Vi har ett fint partnerskap där vi jobbar tillsammans för att få till en bra totallösning. Jag tror också att Sandstedt El gillar oss lite extra eftersom vi har ett strategiskt hållbarhetsarbete och en miljövänlig profil. Bland annat använder vi el från småländsk vindkraft i vår produktion.
Ola Malmström, Distriktschef, Nokalux