Sandstedt ElVåra vänner gör oss till det vi är

Våra vänner gör oss till det vi är

Utan våra härliga samarbetspartners hade vi stått oss slätt. Det är deras kompetens och kunskap som gör det möjligt för oss att bevaka omvärlden och ligga i teknisk framkant.

Benny Alvarsson

Vi samarbetar med ledande leverantörer inom belysning, kanalisation, kabel och andra eltillbehör

Vi har hållit ihop länge med våra leverantörer och föredrar att se vår relation som ett ömsesidigt partnerskap där vi alla jobbar tillsammans för att ligga i utvecklingens framkant. Resultatet blir att vi alltid är uppdaterade på de senaste lösningarna både för företag och för hemmiljö. Allt för kundens bästa.

Lokal närvaro gör samarbetet effektivt

Draka Kabel ingår i Prysmian Group som är världens största leverantör av kabel. Vår tillverkning finns i Nässjö, vilket naturligtvis gör vårt samarbete extra effektivt. Vi vill erbjuda produkter av hög kvalitet som är lättarbetade så att installationen går snabbt och smidigt. Det är bra för installatören och bra för kunden! Tillsammans med Sandstedt El har vi till exempel utvecklat ”Drum Buddy” – en smidig kärra som gör att jobbet går snabbare och blir mer ergonomiskt.
Benny Alvarsson, Säljare, Draka Kabel

En gemensam respekt för kunden

Mats, Elektroskandia

Vi på Elektroskandia är kända som en komplett elgrossist med ett stort och effektivt centrallager där vi verkligen har allt. Våra medarbetare har en djup teknisk kompetens som Sandstedt El kan dra nytta av för att skapa synergieffekter i både små och stora projekt. För oss är det tydligt att respekten för kunden genomsyrar allt som de gör, och det gör samarbetet extra roligt.
Mats Rustan, Säljare, Elektroskandia

Sandstedt El hjälper till i produktutvecklingen

Hide-a-lite utvecklar lättinstallerad belysning för nordiska förhållanden. Vi vill göra det enkelt för installatörsledet att montera våra produkter och därför bjuder vi in våra kunder att tycka till redan i prototypstadiet. Sandstedt El har varit med och utvecklat flera av våra belysningsarmaturer. Vi passar så bra ihop eftersom vi har en liknande företagskultur med starkt kundfokus och ett intensivt engagemang från medarbetarna.
Carl Reuthammar, VD, Hide-a-lite