Sandstedt ElLarm, passage och CCTV – Smarta lösningar som ger ökad flexibilitet och trygghet

Larm, passage och CCTV – Smarta lösningar som ger ökad flexibilitet och trygghet

Med rätt säkerhetssystem och larm kan du tryggt fokusera på att driva din verksamhet. Vi utgår från Jönköping, Vimmerby, Habo och Nässjö och har lång erfarenhet av alla typer av larm och passagesystem samt kameraövervakning. Dessutom har vi polisgodkännande och installerar företagsunika passagesystem och larm för inbrott och utrymning.

Sandstedt El

Effektiva upplägg för larm, passage och CCTV för företag i Habo, Jönköping, Nässjö och Vimmerby

Simon, Sandstedt El

Simon Petersson

Tekniker säkerhet

0380-512514 simon.petersson@sandstedtel.se

Rätt kombination av larm och passagesystem ger ökad effektivitet – och produktivitet. ”Hemligheten bakom en bra lösning är inte att stänga ute människor, utan att öka flexibiliteten”, tipsar Simon Petersson som är tekniker hos Sandstedt El.

”Den optimala lösningen består ofta av en kombination av passage, inbrottslarm och kameraövervakning som kommunicerar med varandra, eftersom deras funktionalitet är beroende av varandra. Alla har olika behov och därför skräddarsyr vi lösningarna så att de passar perfekt för just dina förutsättningar”, säger Simon.

Ett bra system ger ökad flexibilitet och effektivitet i verksamheten – och det här blir allt viktigare i takt med att vi får en allt mer flexibel inställning till arbetsplats och arbetstider.

”Fundera igenom din egen verksamhet och hur den skulle kunna bli ännu bättre genom att ge fler, eller färre, människor behörighet under vissa tider och i olika nivåer. Genom att ge leverantörer tillgång till vissa delar av lokalerna nattetid kan du till exempel få effektiva leveranser som inte stör dagsaktiviteterna. Till passagesystemet kan du koppla ett larm med utryckning eller avisering. Vi erbjuder flera olika upplägg som är riktade mot både privatpersoner och företag i samarbete med våra leverantörer.”

Vilket larm du ska välja beror också på behovet – våra kompetenser sträcker sig från hemanpassade larm som även kan kopplas till en app via mobilen till helautomatiska larmanläggningar för företag eller offentliga lokaler. Vi hjälper dig med en larminstallation som möter ditt behov.

Vid sidan av larmet kan många fler funktioner anslutas till passagesystemet – till exempel larm, porttelefon eller styrning av annan relevant teknik som till exempel belysning. Du kan också kombinera med kameraövervakning för känsliga punkter.

Kameraövervakningen behöver inte heller nödvändigtvis handla om att bevaka människor eller överträdelser. Kameran kan användas för att bevaka produktionsprocesser för att säkerställa effektivitet och kvalitet.

Kontakta oss gärna oss på Sandstedt El. Vi finns i Jönköping, Vimmerby, Habo och Nässjö och hjälper dig och ditt företag med rätt och smart lösning, oavsett om det gäller en larminstallation eller passagesystem. Rätt kombinerade blir passagesystem, larm, inbrottslarm och kameraövervakning ett sätt att din verksamhets flexibilitet och ge mer tid åt att fokusera på kärnverksamheten.

”Tryggheten är något som du får på köpet.”

Därför Sandstedt El

Checkmark

Enkelt. Som kund står alltid du och dina önskemål i centrum. Vi skapar en smart och pålitlig lösning som funkar för dig, utan att krångla till det.

Checkmark

Snabbt. Hög tillgänglighet är vårt signum. Vi finns där för dig på vardagar, kvällar och helger. Du når oss via telefon eller webb på det sätt som passar dig bäst.

Checkmark

Personligt. Våra medarbetare sätter kunderna främst. Hos oss möts du alltid av människor som du känner igen och som tar personligt ansvar för sitt uppdrag.