Sandstedt ElInstallationer – Professionella helhetslösningar för allt inom el

Installationer – Professionella helhetslösningar för allt inom el

Vi utför små och stora elinstallationer, både i form av totalentreprenader och service, på uppdrag av byggföretag, fastighetsägare, industrier och andra verksamheter. Våra tjänster omfattar allt från traditionella elinstallationer till installationer av fiber, data, och tele med tillhörande ställ, hubar och switchar.

Elinstallatör, Sandstedt El

Hög tillgänglighet och välordnad struktur

Vårt signum är hög tillgänglighet och en välordnad struktur i allt som vi tar oss för. Vi har ett arbetssätt och en arbetsledning som gör det enkelt att planera, prioritera, utföra och följa upp just ditt projekt.

Genom åren har vi utfört många olika totalentreprenader – ny och ombyggnationer – inom el för våra kunder i Nässjö, Jönköping, Habo och Vimmerby. Bland annat elinstallationer för industribyggnader, kontorsfastigheter, hyresfastigheter och offentlig miljö. Vi har även omfattande erfarenhet av att vara med och planera el ny- och ombyggnation av skolor på uppdrag av kommuner.

Ett tips är att använda sig av kontaktformuläret för offert här på webben. När du fyller i anmälan så autogenererar den ett uppdrag som går rakt in i vårt system. Ärendet tas omhand samtidigt som det genereras en smart historik som följer upp hela ditt ärende.

Du har koll och vi har koll!

Mångårigt, nära och familjärt samarbete

Elinstallationer, Sandstedt El

MP bolagen är en komplett leverantör av kanalisationsprodukter för el – till exempel kabelstegar, fönsterbänkskanaler, golvboxar och uttagsstavar. Vår styrka är att vi har ett system där alla enheter är kompatibla med varandra. Vårt samarbete med Sandstedt El är mångårigt, nära och familjärt. Vi känner att vi är en del av gänget och det är jättekul! Eftersom vi har vår utveckling och produktion i Vetlanda kan vi erbjuda hög tillgänglighet i leveranserna. Om något skulle fattas så löser vi det direkt.
Laban Lundberg, Säljare, MP bolagen

En öppen och ärlig dialog

Tobias Claesson

Vi på Byggkompaniet har valt att samarbeta med Sandstedt El i våra entreprenader. Tillsammans har vi byggt många skolor och större fastigheter för företag och industri. Bland annat Tallbackaskolan i Aneby och Nevotex nya lokaler i Nässjö. För mig är det viktigt att ha en öppen och ärlig dialog – och det har vi med Sandstedt El. De är skickliga på det de gör och deras kompetens gör vår resa enklare. Tillsammans sparar vi tid och pengar åt våra kunder.
Tobias Claesson, Arbetsledare, Byggkompaniet

Därför Sandstedt El

Checkmark

Enkelt. Som kund står alltid du och dina önskemål i centrum. Vi skapar en smart och pålitlig lösning som funkar för dig, utan att krångla till det.

Checkmark

Snabbt. Hög tillgänglighet är vårt signum. Vi finns där för dig på vardagar, kvällar och helger. Du når oss via telefon eller webb på det sätt som passar dig bäst.

Checkmark

Personligt. Våra medarbetare sätter kunderna främst. Hos oss möts du alltid av människor som du känner igen och som tar personligt ansvar för sitt uppdrag.