Sandstedt ElMed näsa för ny teknik

Med näsa för ny teknik

Teknik ska inte vara svårt och krångligt – den ska underlätta för dig i din vardag. Med vår hjälp får du tillgång till de senaste, smarta lösningarna – från miljövänlig solenergi och laddstolpar till kommunikationsteknologi som gör ditt vardagsliv mycket enklare.

Teknik, Sandstedt El

Smart teknik som gör vardagen lättare för våra kunder

Intresset för teknisk utveckling har vi på Sandstedt El haft med oss sedan företaget startade. På 20 år har samhället förvandlats. Då var det fortfarande tunga mobiltelefoner som gällde och internet var faktiskt inte för alla. Nu är tillgång till uppkoppling en självklarhet för människor i alla åldrar och ny, miljövänlig teknologi bidrar både till en bättre miljö och en bättre ekonomi. Vi vill ligga i utvecklingens framkant och ser alltid till att vara uppdaterade på de senaste lösningarna både för företag och för hemmiljö. Med oss blir installationen bekymmersfri och du får framtidssäkra lösningar som är enkla att använda.

Vår verksamhet utvecklas i takt med tiden och tekniken

På Sandstedt El händer det verkligen saker hela tiden. Vår grundare, Patrik Sandstedt, har ett uttalat teknikintresse och det där smittar av sig på oss andra! Den nya tekniken handlar främst om smarta funktioner i hemmet och energieffektivisering. Solceller och smart styrning ger hög funktionalitet samtidigt som det sparar energi och bidrar till ett bättre klimat.
Mikael Wikell, Serviceelektriker på Sandstedt El i Jönköping