Sandstedt ElService – Med oss står din verksamhet aldrig stilla

Service – Med oss står din verksamhet aldrig stilla

Vi utför både schemalagd och oplanerad service av dina fastigheter och lokaler. Vi har även mångårig kompetens inom installation, service och ombyggnad av maskiner för ökad produktivitet.

Service, Sandstedt El

Struktur - hemligheten bakom bra service

Anna-Lena, Sandstedt El

Anna-Lena Blomqvist

Adminstratör

0380-51 25 19 annalena@sandstedtel.se

Hemligheten bakom bra service är struktur. Vår stora styrka på Sandstedt El, är att vi har ett arbetssätt och en arbetsledning som gör det enkelt att planera, prioritera, utföra och följa upp kundens projekt. Det innebär att du kan få planerad service på förbestämda tider som passar dig och påverkar verksamheten minimalt. Att ringa en halvtimma innan vi dyker upp vill vi helst undvika!

Men om det är riktigt bråttom och ditt behov av service är akut så har vi resurser avsatta och kommer som ett skott. Ett väldigt smidigt sätt att boka ditt jobb är att göra en serviceanmälan här på webben. När du fyller i anmälan så autogenererar den ett uppdrag direkt in i vårt system och tas omhand. Det genereras samtidigt en smart historik som följer upp hela ditt ärende. Du har koll och vi har koll!

Eftersom vi regelbundet vidareutbildar våra medarbetare har vi också specialister inom el, tele, data, inbrottslarm, brandlarm, CCTV, solceller och laddstolpar på plats vid våra kontor i Habo, Jönköping, Nässjö och Vimmerby.

Därför Sandstedt El

Checkmark

Enkelt. Som kund står alltid du och dina önskemål i centrum. Vi skapar en smart och pålitlig lösning som funkar för dig, utan att krångla till det.

Checkmark

Snabbt. Hög tillgänglighet är vårt signum. Vi finns där för dig på vardagar, kvällar och helger. Du når oss via telefon eller webb på det sätt som passar dig bäst.

Checkmark

Personligt. Våra medarbetare sätter kunderna främst. Hos oss möts du alltid av människor som du känner igen och som tar personligt ansvar för sitt uppdrag.