Sandstedt ElpressNu öppnar vi i Vimmerby!

Nu öppnar vi i Vimmerby!

Nu får Vimmerby en helt ny elfirma. Sandstedt El startar filial med sju medarbetare och har redan börjat ta in uppdrag.

Sandstedt El, Vimmerby

–Vi drar igång den 22 november och det går att boka service och tjänster på webben redan nu, säger ägaren Patrik Sandstedt.

Vi har sex elektriker som är laddade att hjälpa dig och självklart har vi en känd kontakt: vår projektledare Isac Glader kan Vimmerby på sina fem fingrar. Ring oss på 0492-48 88 00 eller boka ditt jobb här. Gäller det företag så kommer vi gärna ut och berättar vad vi kan göra för er och/eller så bokar du jobb här.

Med oss blir el enkelt – varmt välkommen som kund hos Sandstedt El i Vimmerby!

”Vi drar igång direkt!”

I början av november stod det klart att en av Vimmerbys mest välkända elfirmor gått i konkurs efter några år i nytt ägarskap. Därmed stod sju medarbetare utan jobb – dock inte särskilt länge. I dagarna lät Nässjöbaserade Sandstedt El meddela att man anställt samtliga – en projektledare och sex elektriker – och startar upp i Vimmerby med omedelbar verkan. Patrik Sandstedt är mycket glad över satsningen:
–Att man får chansen att rekrytera ett gäng erfarna proffs med stark förankring i bygden och ovärderlig lokalkännedom händer inte så ofta. Att tillfället gavs i Vimmerby är dessutom en lycklig omständighet. Vi har diskuterat en etablering i kommunen under en längre tid. Här finns affärspotential, samtidigt som det går i linje med vår verksamhetsidé att satsa på lokalsamhället.

Laddstolpar, solceller och smart teknik

Sandstedt El grundades i början av 2000-talet och har haft en stabil tillväxtresa. Huvudkontoret finns fortfarande i Nässjö, men företaget har även kontor i Jönköping och Habo. Sammanlagt har företaget 60 medarbetare och omsätter 60 – 80 miljoner kronor. Ända sedan starten har Patrik Sandstedt haft ett starkt teknikfokus.
–Det har varit en jättespännande utveckling på elsidan som en följd av digitaliseringen. Som elektriker måste vi kunna hjälpa våra kunder att ta till sig och använda den nya tekniken: från bredband, WiFi och smarta hem-lösningar typ Google, till energieffektiv och snygg belysning med olika styrmöjligheter. Vi har också skaffat oss specialkunskap inom infrastruktur och laddboxar/laddstolpar för elbilar samt solceller. Sedan är vi ju elektriker i grunden med allt vad det innebär av traditionella el- och entreprenadjobb, säger Patrik Sandstedt som betonar att man noga kommer att lyssna in Vimmerbybornas behov och anpassa sitt erbjudande därefter.

Bokning öppen på webben

Redan den 21 november drar Sandstedt El igång verksamheten i Vimmerby. Då finns sex fullutrustade servicebilar på plats för nya uppdrag.
–Bra service och hög tillgänglighet är vårt signum. Oavsett om du är privatkund eller företagskund så ska det var lätt att få tag på oss och boka ett jobb. Vi har en bokningstjänst på webben – så Vimmerbyborna kan gå in och boka redan nu.