Sandstedt ElSmart digital ljusstyrning från Plejd

Smart digital ljusstyrning från Plejd

Plejd är en svensktillverkad innovation som har revolutionerat belysningsbranschen. Det handlar om supersmidig digital belysningsstyrning där du kan få alla ljuskällor att lira med varandra!

Plejd - Sandstedt El
Plejd

Grunden är en liten puck med dimmer som kan sättas bakom dina befintliga lampknappar eller vägguttag. Sedan styr du hela systemet trådlöst med en app i telefonen eller med dina befintliga lampknappar – precis som vanligt. Det funkar lika bra i ett äldre hus som när du bygger nytt.

En annan finess är att du kan programmera in schemalagd tidsstyrning med ett så kallat astronomiskt ur. Det betyder att ALLA ljuspunkter som du har valt tänds och släcks samtidigt vid skymning och gryning. Det astronomiska uret håller själv reda på tiderna i förhållande till solens upp och nedgång under året. Du sliper att olika lampor blippar på och av vid lite olika tidpunkter, och behöver inte ställa om tiderna under året. Och framförallt – du slipper alla fula timers på adventsljusstakar och smålampor!

Beställ Plejd här: https://sandstedtel.se/bestall-jobb-service-privat/

Fler bra grejor med Plejd

  • Du slipper ställa om alla timers flera gånger per år.
  • Alla ljuspunkter inomhus och utomhus kan synkroniseras med varandra.
  • Du kan skapa olika ljusscenarion som slår på när du går hemifrån eller när du kommer hem. Scenariot aktiveras i appen eller genom att du trycker en gång på din lampknapp.
  • Puckarna från Plejd dimmar LED-belysning väldigt bra jämfört med traditionella dimmers.
  • Plejd kan kopplas till Google för röststyrning av funktioner i ditt smarta hem.