Sandstedt ElYrkeskläderna är en viktig del av vår identitet.

Yrkeskläderna är en viktig del av vår identitet.

Vi kollar med Patrik, VD på Sandstedt El, varför yrkeskläder är en viktigt - och självklar - del för Sandstedt El.

Yrkeskläderna är en stor del av arbetsmiljön – de är en självklar del av vårt CSR-arbete.

Varför satsar ni på bra yrkeskläder?

Det är viktigt med tillhörighet.Med bra och snygga yrkes- och profilkläder bygger vi både gemenskap och varumärke.Alla du möter kan se vem du jobbar för.Dessutom tycker jag att det är en poäng att alla är klädda enligt klädkoden oavsett vad du har för typ av tjänst. Alla är lika. Även om tjänstemännen på kontoret inte behöver samma typ av yrkeskläder som våra medarbetare ute på fältet så skapar den gemensamma profilen samhörighet. Man är en del av gänget!

Ni köper era profil och yrkeskläder hos Nyhems Färghus. Varför?

För att de har ett komplett sortiment, utbudet och bredden är avgörande. Men servicen är också en stor styrka hos Nyhems.Tillgängligheten är hög, vi får kläderna snabbt och Nyhems kör ut dem direkt till oss. Vi är nästan aldrig i butiken och hämtar. Det finns en lista som vi kör våra beställningar efter.

Vad ingår i Sandstedt-garderoben?

Byxor, t-shirt, piké, tröja, fl eece, ytterskor – med skydd om det behövs, ytterjacka, varseljacka och skaljacka. Det ska vara lätt att anpassa klädseln efter vädret.

Ryktet säger att ni har en «personal shopper?

Haha, ja det stämmer. Även om vi inte har tid att följa modetrenderna så vill vi ju att våra medarbetare ska ha det senaste. Så Matz Javsjö på Nyhems Färghus håller oss uppdaterade om nya modeller och material och kommer med idéer.